Це фото вас дуже здивує: Леся Нікітюк вирішила вперше показати бойфренда

Відома телеведуча Леся Нікітюк, яка приховує своє особисте життя, написала в блозі, що нарешті зважилася показати фотографію з бойфрендом. Підписники вже сподівалися його побачити, але це виявилося просто жартом, зазначають Патріоти України.

Так, 35-річна зірка в Instagram-stories опублікувала своє фото, на якому написала: "Ви давно просите, щоб я показала вам свою другу половинку. Цей день настав!"

Проте вже в наступній stories вона оприлюднила Чорний квадрат і написала: "У момент, коли ми фотографувалися, зникло світло. Якщо що, він зліва".

Зазначимо, що на даний момент подробиці особистого життя Лесі невідомі. Вона навіть не розкриває, чи вільне її серце.


Квартири українців хочуть переробляти? У новому законопроєкті готують масштабні ремонти багатоповерхівок

субота, 11 травень 2024, 12:24

У межах підготовки програми Ukraine Facility (передбачає фінансування від ЄС на 50 млрд євро) Україна розроблює нову житлову політику. Законопроєкт обіцяють показати впродовж наступних кількох місяців, проте деякі його аспекти вже публічно озвучили. Пр...

На кладовище - тільки з документами? В Україні в поминальні дні біля цвинтарів чергуватиме поліція

субота, 11 травень 2024, 11:54

В Україні у поминальні дні біля кладовищ будуть чергувати поліцейські. Правоохоронці можуть перевіряти людей, українців просять бути обачними. Про це заявила заступниця начальника Департаменту комунікацій Нацполіції Юлія Гірдвіліс в ефірі телемарафону....