“Це геноцид, зарплати немає півроку”: В окупованому Алчевську збунтувалися працівники заводу

В тимчасово окупованому Алчевську Луганської області місцеві жителі протестують через те, що їм не платять зарплати. Про це представник України в Тристоронній контактній групі і журналіст Денис Казанський розповів на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

У відеозверненні кілька працівників Алчевського металургійного комбінату розповідають, що так звана “ЛНР” не платить їм заробітні плати вже по півроку.

В даний момент працівники заводу не витримали такого ставлення до себе і вийшли на відкритий мітинг. Вони стверджують, що зараз в тимчасово окупованому Алчевську проходить справжнісінький геноцид. Люди кажуть, що вони писали різноманітні скарги в усі можливі інстанції, проте до них не прислухається ні місцева окупаційна адміністрація, ні Росія.

Денис Казанський зазначив, що за подібні відкриті протести на тимчасово окупованих територіях бойовики можуть кинути людей “на підвал”. І якщо люди таким чином відкрито висловлюють своє невдоволення, це може означати тільки те, що окупанти вже довели їх до такого стану, що втрачати нічого.

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...