"Це як їсти л...йно ложками": Кондратюк розкритикував "Квартал 95" і "Дизель Шоу" за співпрацю з росіянами

Телеведучий та продюсер Ігор Кондратюк різко засудив угоди керівництва проектів «Дизель шоу» і «Квартал 95» з російським телеканалом «СТС Медіа», що знаходиться під українськими санкціями, повідомляють Патріоти України.

Так, він вважає, що контакти з Російською Федерацією повинні бути заборонені нашою державою, адже ця країна окупувала Крим і почала на Донбасі війну, жертвами якої стали близько 14 000 громадян. Телеведучий зізнався: щодо моральної сторони для кожного громадянина - йому такі контакти на будь-якому рівні здаються збоченням. «Моральним, інтелектуальним, яким хочете... Контактувати і вести бізнес з росіянами зараз - це як їсти, вибачте, лайно ложками. Зрозуміло, що в Україні є ціла проросійська партія - ОПЗЖ. Вона без такого "десерту" і дня не може прожити. Але коли таке свідомо роблять нормальні громадяни - для мене незбагненно, - каже Ігор Кондратюк. - Риба гниє з голови. Такий стан справ свідчить, в першу чергу, про великий безлад у головах українських керівників і їх банальну дурість і невихованість».
За словами телеведучого, його позиція щодо контактів з РФ може змінитися тільки тоді, коли зникнуть так звані «республіки» на сході, Україна поверне контроль над кордоном, і з Криму підуть окупанти - російські війська і їх українські колабораціоністи.
Джерело: Телеграф

Таке буває раз на 50 років: У Німеччині виникла масштабна повінь (фото)

субота, 18 травень 2024, 14:30

Сильний дощ спричив у німецькій землі Саарланд у п'ятницю затоплення вулиць, підвалів та зсуви ґрунту. Ситуаційний центр в Саарбрюккені – столиці землі – нарахував понад 3000 виїздів на виклики поліцейських і рятувальників. Про це повідомило німецьке в...

"Ображали мене і мою сім'ю": Син Суркіса поскаржився на юнаків із "Шахтаря"

субота, 18 травень 2024, 13:42

Голкіпер Динамо U-19 В’ячеслав Суркіс розповів про конфлікт з фанатами та гравцями Шахтаря, який відбувся після матчу у молодіжній першості, передають Патріоти України. Після завершення гри, у якій Динамо перемогло з рахунком 2:1, на полі ледь не стала...