"Це якими д******бами потрібно бути": Соцмережі вибухнули обуренням через оцінки від українців Росії на Євробаченні

Незважаючи на війну на Донбасі, яку розв'язала Росія, українські глядачі відправляли смс-повідомлення на підтримку російської виконавиці Manizha на конкурсі Євробачення-2021, інформують Патріоти України.

Результати голосування професійного журі та глядачів значно відрізнялися, тому після підрахунку всіх балів перемогу здобула Італія, хоча спершу лідирував виконавець від Швейцарії. І скандал в соціальних мережах розгорівся, коли з'явилася розшифровка голосів телеглядачів з України. З'ясувалося, що деякі громадяни, незважаючи на агресію РФ і тисячі вбитих людей на Донбасі, відправляли смс-повідомлення на користь російської виконавиці Manizha.

Українські глядачі віддали групі Maneskin 12 балів, Литві - 10, Фінляндії - 8, Швейцарії - 7, Ісландії - 6, Франції - 5, Росії - 4, Азербайджану - 3, Швеції - 2, Бельгії - 1.

У соцмережах інші українці ледь підбирали слова, щоб висловити своє невдоволення глядацьким голосуванням на Євробаченні-2021: "4 бали глядацького голосування, просто як ...", "Я щось не розумію, як Росії від українських глядачів 4 бали полетіло. У нас настільки багато ментально покалічених людей або росіян, які ніяк на батьківщину ре повернуться?", "Хр*насє, українці наголосували росіянам 4 бали", "Про журі немає слів. голосування глядачів повністю справедливе. Два питання не дають з ночі спокою: яким д *** бом потрібно бути, щоб голосувати за російське л**но? .. 7 рік війни, кожен день загиблі воїни, хто і з якими мізками голосував в Україні за Московію?","У нас півкраїни за регіоналів голосувало. Вони нікуди не поділися, усі поруч ходять", "4 бали за матрьошку. Люди, що в ваших головах?".

Очільник Міністерства культури розповів як збираються покарати Повалій, Лорак та інших зрадників України з артистичного цеху

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:58

Вже напрацьовано перелік людей, які можуть підпасти під дію закону, в разі його прийняття, щодо позбавлення високих звань і нагород за підтримку ворога - Росії. Про це сказав т.в.о. міністра культури та інформполітики Ростислав Карандєєв в ефірі телема...

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...