“Це є свідоме знищення українців": Садовий прокоментував ракетний удар по Львову

У Львівській області всі міста та села перебувають в однаковій ситуації. Російські окупанти вчиняють акції геноциду українського народу. Про це повідомив міській голова Львова Андрій Садовий, передають Патріоти України.

“Агресор вчиняє акції геноциду, його ціллю є люди – мирні мешканці. У Маріуполі тисячі невинних людей, яких вбили. Їх не можна навіть поховати по християнських канонах. Те, що відбулося в Бучі, Гостомелі”, - наголосив Андрій Садовий.

Під час влучення ракет, які російські окупанти випустили по Львову 18 квітня, загинули мирні та працюючі люди. “Це є свідоме знищення українців. Вони це роблять прицільно, атакуючи цивільні об'єкти. Росія має бути в тотальній ізоляції, тому що вчиняє акт геноциду”, - підкреслив міській голова Львова. Він також додав, що ворог хоче зробити нас рабами, але ми вільні люди і будемо битися до останнього, будемо захищатися.

Тоня Матвієнко розповіла, чому старша донька з'їхала від неї

неділя, 5 травень 2024, 17:04

Співачка Тоня Матвієнко в інтерв'ю програмі "Ближче до зірок" зізналася, що її старша донька Уляна з'їхалася з хлопцем. Зараз 25-річна Уляна також реалізує себе в режисурі, передають Патріоти України. «Мені її дуже не вистачає, але вона вже доросла дів...

"Вони підтримують також і Путіна": Епіфаній сказав, скільки вірян Московського патріархату лишилося в Україні

неділя, 5 травень 2024, 16:29

Предстоятель Православної церкви України Епіфаній озвучив відсоток населення України, що досі підтримує діяльність Української православної церкви Московського патріархату. Про це очільник ПЦУ заявив в інтерв'ю "Радіо Свобода", яке вийшло на Великдень,...