Це крайня опція: У "Слузі народу" назвали умову запровадження повного локдауну в Україні

Уряд може вдатися до введення в Україні жорсткого карантину, якщо інші заходи не допоможуть зупинити зростання захворюваності на Covid-19. Як пише "Україна 24" про це заявив народний депутат від "Слуги народу", представник Кабміну у Верховній Раді Василь Мокан, передають Патріоти України.

"Повний локдаун може бути доречний як крайня опція, якщо кількість хворих досягне такого рівня, з яким не зможе впоратися система охорони здоров'я. Постійно ці цифри називаються, остання, яку озвучив міністр охорони здоров'я, - це 30 тисяч. Хоча це, на мою думку, дуже найвищий показник захворюваності ", - зазначив він.

Мокан наголосив, що на даний момент мета карантину вихідного дня не досягнута, зростання захворюваності на коронавірус не стабілізовано.

"Йдеться про те, що зараз збільшується ліжковий фонд, збільшуються потужності системи охорони здоров'я. Але, тим не менше, кількість госпіталізацій зростає. Мета карантину вихідного дня - стабілізувати це зростання. Але, якщо через деякий час кількість хворих і госпіталізацій значно зросте, ця опція (жорсткий карантин, - "Апостроф") повинна розглядатися ", - резюмував Мокан.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...