Це може коштувати здоров'я! Вчені назвали групу крові, представникам якої категорично протипоказаний алкоголь

Вчені не радять нікому зловживати спиртними напоями. Але є група крові, власникам якої краще зовсім відмовитися від алкоголю. Йдеться про другу групу крові. Про це повідомляє Freeads.World, зазначають Патріоти України.

Вчені вважають, що через особливості роботи надниркових залоз у людей з другою групою крові в крові недостатньо глюкози, і вони на підсвідомому рівні намагаються компенсувати його алкоголем.

Крім того, власникам другої групи крові дуже просто скинути стрес за допомогою міцних напоїв. Згодом це може увійти в звичку і викликати алкоголізм.

Американський психолог Морзе вивчив дані пацієнтів, які лікувалася від алкоголізму в США і Японії, і майже половина з них - люди з другою групою крові. Ці дані справедливі і для всього світу методом простої екстраполяції.

Але це не означає, що людям з іншими групами крові можна без проблем вживати алкоголь. Наприклад, людям з першою групою крові шкідливо пити спиртне через схильність до проблем роботи шлунково-кишкового тракту, з третьої - через захворювання серця і печінки.

Найбільш стійкі до алкоголю вважаються люди з четвертою групою крові. Але їм також лікарі не рекомендують зловживати спиртним.

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...