Це може коштувати життя! У TikTok запустили новий небезпечний челендж: Хто вже упіймався на гачок

У TikTok набирає популярність новий тренд, який є небезпечним для здоров'я і може призвести до смерті, передають Патріоти України.

Лікарі попереджають про небезпеку нового TikTok-тренду під назвою dry scooping ("суха ложка"). У ньому спортсмени-аматори ковтають ложку порошкового енергетика перед тренуванням.

Вважають, що так він діє швидше, ніж розведений у воді чи молоці, як рекомендують виробники. Ролики з новим трендом набирають мільйони лайків.

Медики стурбовані, що, переглянувши таке відео, підлітки також будуть підкріплюватись спортивною добавкою всухом'ятку.

Жертвою модного тренду вже стала 20-річна дівчина з США Бріатні Портільйо. Перед тренуванням дівчина вжила сухий коктейль, після чого потрапила до лікарні з серцевим нападом.

"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...