Може розбити серце: Дівчині на авто залишили "жорстку" записку - фото сумне, але стало вірусним

Коли ваша машина виглядає трохи брудною і її потрібно помити, ви можете виявити, що вам про це вже написали на капоті. Але цього разу записка, залишена на авто, може розбити дівчині серце, що й зробило фото вірусним. Про це пише Mirror, передають Патріоти України.

Записку першою помітила не власниця авто, а хтось із її сусідів. Фотографія папірця на машині була опублікована в Instagram в популярному американському акаунті Neighbours From Hell, де з тих пір вона стала вірусною.

У записці говориться: "Щоб ви знали, я сплю з вашим хлопцем. Він сказав, що ви розлучилися. Я живу в 5D. 1. Помийте машину 2. Викиньте його (не в такому порядку)".

Пост викликав бурхливі обговорення, багато хто зазначив, що, незважаючи на жорсткий контент, вчинок автора записки був правильним.

"Чесно кажучи, я б купив їй випити", "Я б точно не сказав би, де я живу, ха", Я була б вдячна за відгук про зраду хлопця, але не турбуйтеся про мою машину","Чорт! Принаймні мере, вона була чесна", - пишуть в інтернеті.

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...