Це може здивувати! Де живуть найнещасніші діти в Європі - результати дослідження

Велика Британія зайняла найнижче місце у Європі за рівнем благополуччя дітей. Про це пише Euronews, передають Патріоти України.

Минулого місяця благодійна організація Children's Society випустила звіт, в якому розглядається благополуччя молодих людей у Великій Британії та проводиться їх порівняння з європейськими країнами. Проте дослідження благополуччя у Європі чомусь не врахувало дітей та молодь з України, які уже 950 днів поспіль живуть в умовах повномасштабної війни і щоденно ризикують власним життям. Їх аж ніяк не можна вважати щасливими.

Тим не менш, у доповіді Good Childhood Report йдеться про те, що в середньому 16,6% європейських підлітків не задоволені своїм життям. Найнижчий показник – у Нідерландах: лише 6,7% 15-річних підлітків заявили, що не задоволені своїм життям.

Скандинавські країни Фінляндія та Данія також зайняли добрі позиції: лише 10,8% та 11,3% відповідно повідомили про низьку задоволеність життям.

З іншого боку, найвищий рівень незадоволеності життям серед молоді відзначений у Великій Британії – 25,2%, Польщі – 24,4% та на Мальті – 23,6%.

«Результати дослідження The Good Childhood Report викликають тривогу та ілюструють неприйнятну картину благополуччя дітей у Великій Британії. Вони ясно показують, що благополуччя та задоволеність життям підлітків у Великій Британії нижче, ніж у їхніх однолітків у Європі», – сказав Джек О'Ніл, менеджер з політики та зв'язків із громадськістю благодійної організації The Children's Society.

Уряд вніс зміни до порядку бронювання від мобілізації: Що варто знати

середа, 2 жовтень 2024, 10:55

Кабінет міністрів вніс зміни до Порядку бронювання військовозобов’язаних під час воєнного стану засобами Єдиного державного вебпорталу електронних послуг (Портал Дія), передають Патріоти України з посиланням на постанову від 1 жовтня 2024 р. № 1125. Зг...

Для частини українців електроенергія буде за тарифом 2,64 грн/кВт год: Хто не переплачуватиме з жовтня

середа, 2 жовтень 2024, 9:55

З 1 жовтня вартість електроенергії знизиться з 4,32 до 2,64 грн за 1 кВт*год, але зміна торкнеться тільки однієї групи споживачів. Про це йдеться в Постанові КМУ №632, передають Патріоти України. З 1 жовтня для українців, які використовують електричне ...