Це найвеселіше, що тут колись відбувалося: Ведмежата влаштували ігри на полі для гольфу (відео)

У мережі завірусилося відео, як троє ведмежат вибігли з лісу та влаштували веселі ігри на полі для гольфу в штаті Північна Кароліна, США. Цю милу сцену вдалося зняти працівникові клубу, і вона не залишила байдужою багатьох користувачів, зазначають Патріоти України.

На кадрах видно, як двоє малюків влаштували між собою сутичку на зеленій траві, а третій став "битися" з білим прапорцем над лункою. Такі ігрища клишоногих тривали деякий час, потім ведмежата вирішили повернутися до лісу.

Автор ролика каже, що це один з найкращих моментів, які йому коли-небудь доводилося знімати на камеру, а користувачі залишають в коментарях розчулені відгуки. "Це найвеселіше, ніж що-небудь, що колись відбувалося на полі для гольфу", "Ой, вони такі цікаві і щасливі, коли грають, моє серце розтануло", "Це так мило", - пишуть користувачі мережі.

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....