"Це наш Міша": У "Челсі" зворушливо відреагували на переможний гол Мудрика (відео)

Збірна України здобула перемогу над Ісландією (2:1) та пробилася на чемпіонат Європи-2024. По ходу матчу головна команда нашої країни поступалася 0:1, однак у другій половині зустрічі підопічні Сергія Реброва змогли перевернути поєдинок з ніг на голову, зазначають Патріоти України.

На 54-й хвилині Віктор Циганков зрівняв рахунок, а наприкінці зустрічі Михайло Мудрик вирвав для збірної України путівку на чемпіонат Європи-2024 — 2:1.

Пресслужба лондонського Челсі, за який виступає Михайло, зворушливо відреагувала на важливе взяття воріт українцем. «Мудрик виводить збірну України на Євро-2024! Це наш Міша», — написала пресслужба Челсі.


Втік зі служби, ще й вихвалявся цим: ДБР затримало дезертира з Франківщини

четвер, 9 травень 2024, 17:28

Правоохоронці затримали військовослужбовця, який вихвалявся, що не повернеться на службу та підбурював до втечі інших військових.Про це повідомили у Державному бюро розслідувань, передає "Еспресо.Захід". Фігурант проходив службу в одній з військових ча...

Влаштували провокацію: Хакери зламали супутниковий ефір низки українських каналів і запустили показ параду в Москві

четвер, 9 травень 2024, 16:45

Росіяни зламали супутниковий ефір каналів груп StarLight Media та «Інтер» і запустили трансляцію параду в Москві на Красній площі. Про це свідчать відео, які почали з’являтися в телеграм-каналах. . Цю ж інформацію підтвердили «Детектору медіа» і в Нац...