"Це називається проституція": Мати Ілона Маска взяла участь у "жіночому форумі" в Дубаї разом із росіянкою, яка підтримує вбивства українців

У роковини повномасштабного вторгнення Росії в Україну мати Ілона Маска, модель, дієтологиня та письменниця Мей Маск взяла участь у жіночому форумі в Дубаї разом з росіянками. Це помітила та написала про це засновниця українського онлайн-видання Bestin.ua Поліна Неня, передають Патріоти України.

Вона обурилася тим, що Мей Маск, яка ще рік тому була в Києві, одягала вбрання від українських дизайнерів, висловлювала величезну повагу до України, її незалежності та захоплювалася силою українок, взяла участь у жіночому форумі — в одній події з росіянкою Оленою Бліновською, яка підтримує війну в Україні та вважає, що російські військові на передовій «роблять усе можливе, щоб у світі було більше світла».

«Сьогодні в Києві неможливо заробити на виступах, але щедрий гонорар тепер можна отримати, виступаючи у колі сильно „неоднозначних“ росіян. Хороший pr-агент протягом 10 хвилин зможе зважити всі репутаційні ризики — як можна сьогодні виступати на одній сцені з жінкою, що 23 лютого написала послання російським убивцям, які гвалтують українських жінок і дітей, які жорстоко вбивають мирне населення України», — написала Поліна Неня.

Вона назвала участь у такому форумі «проституцією». «Це називається проституція, і як іронічно й точно, що вас збирають саме в Дубаї. Олена Долецька, Наталі Осман, Катя Дарма, Ірина Вольська, Олена Ткач, Оксана Балаян — міжнародний жіночий форум без єдиної представниці України у річницю вторгнення Росії та геноциду українського народу», — додала вона.

Мей Маск стала однією з перших світових селебріті, яка висловила підтримку Україні в день повномасшабного вторгнення Росії в Україну, 24 лютого 2022 року. З того часу протягом перших трьох місяців війни вона регулярно присвячувала свої пости Україні та висловлювала підтримку українським дизайнерам, чий одяг вона одягала на найрізноманітніші події.

Кількість українських чоловіків, які нелегально тікають до Словаччини, збільшилася більш ніж удвічі - прикордонники

четвер, 9 травень 2024, 21:30

Прикордонна служба Словаччини стверджує, що кількість українських чоловіків призовного віку, які незаконно переходять кордон, збільшилася більш ніж удвічі за рік. Про це повідомляє Barron’s, передають Патріоти України. За даними словацьких прикордонник...

Консервація зупинила: На Рівненщині горе-крадій застряг у вікні підвалу (фото)

четвер, 9 травень 2024, 21:00

На Рівненщині 64-річний чоловік заліз у погріб до місцевої жительки і виніс всю консервацію. Проте зі зловмисником стався конфуз – краденим він загородив собі вихід і не зміг вибратися назад. Про це повідомляє поліція Рівненської області, передають Пат...