"Це не армія, це просто величезна мародерська банда, яка знущається, вбиває і ґвалтує цивільних", - військові ЗСУ про злочини окупантів (відео)

Російські війська продовжують бомбардувати українські міста. Винятком не стала і Чернігівщина. На відео від проєкту "Український свідок" видно наслідки приходу "русского міра": знищені житлові будинки, зруйнована інфраструктура - панує гуманітарна катастрофа. передають Патріоти України.

"Це не армія, це просто величезна мародерська банда, яка знущається, вбиває і ґвалтує цивільних", – описує дії росіян військовий ЗСУ. Чоловік зізнається, що йому соромно, адже він дозволив собі повірити в могутність окупантів, проте зараз вважає їх "другими з кінця". Боєць української армії дякує долі, що йому випала честь взяти учать у цій війні. Багато хто з військових знав, що війна неминуча: "Ці потвори 500 років намагаються нас знищити".Чоловіки діляться своїми перемогами. "Колона сюди йшла, і нам вдалося їм насипати. Стоять два трофеї", – так військові кажуть про два підбиті ворожі танки.

Ті ж окупанти, що змогли втекти, "працюють" по українських позиціях із відстані – міни, ствольна артилерія, танки. За словами захисників, росіяни, якщо не можуть щось взяти, рівняють це із землею. "Це війна, а не спецоперація, – говорить військовий. – Озброєння є, є чим бити, і бажання є, тож усе є".

Нагадаємо, що з 24 лютого російська армія обстрілює та знищує ключові об'єкти інфраструктури, здійснює масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. Збройні сили України стійко захищають українські позиції та не дозволяють ворогу зайняти стратегічно важливі позиції.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині (фото)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері ...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...