"Це не діти, це нелюди!": Спливли моторошні подробиці підпалу 8-річного хлопчика в Дніпрі (відео)

8-річний Кирило, якого в Дніпрі підпалили діти, перебуває у вкрай важкому стані з опіками понад 1/3 тіла, повідомляють Патріоти України.

Дитина вже перенесла кілька операцій, але її чекає ще тривалий курс лікування. Загроза для життя хлопчика залишається.

При цьому Кирило потроху почав їсти і пити, але в третій клас 1 вересня не піде. За прогнозами лікарів, після таких опіків дитина пробуде в лікарні ще мінімум два місяці.

За словами матері Євгенії Похиленко, син грався з іншими дітьми біля будинку, після чого раптово прибіг у двір без футболки з опіками. Жінка звинувачує підлітків в підпалі Кирила: "Це не діти, це нелюди!"

Однак в поліції ознак того, що восьмикласники свідомо нашкодили хлопчикові, поки не бачать. Старших дітей вже опитали.

"Вони дають свідчення, що це сталося ненавмисно. Вони вирвали шматок поролону. Вони його змочили в легкозаймистій суміші, і одяг хлопчика була в цій речовині, тому вогонь перекинувся на потерпілого", - заявили в поліції.

Джерело: ТСН.ua

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...