"Це не кохання, а моральний терор": Чоловік 21 годину на колінах просив кохану повернутися (відео)

Закоханий китаєць майже цілу добу провів на колінах під дощем біля робочого місця своєї колишньої дівчини, благаючи її повернутися. Про це повідомляє видання South China Morning Post, передають Патріоти України.

Цей випадок трапився в місті Дачжоу. Близько 13:00 біля однієї з офісних будівель з’явився молодий чоловік з букетом троянд, який став на коліна біля входу. Під холодним дощем він провів цілу ніч — до 10 години ранку наступного дня.

Відео його надзвичайного 21-годинного благання про кохання переглянули 150 мільйонів разів у китайській соцмережі Weibo.

Людям, які зібралися навколо нього, чоловік пояснив, що його покинула дівчина і він сподівається на її пробачення та повернення. Дехто з перехожих закликав закоханого відмовитися від своїх зусиль.

“Багато хто з нас намагався вмовити його піти. Йому говорили, що не обов'язково стояти на колінах. Дівчина не бажає з’являтися, а він принижує себе”, – цитує видання слова чоловіка на прізвище Лі.


Мобілізація людей з обмеженими можливостями в Україні: На кого чекає призов до армії з 1 травня

понеділок, 29 квітень 2024, 9:48

Новий закон про мобілізацію, підписаний президентом України Володимиром Зеленським, передбачає, що 2024 року мобілізація для інвалідів може відбуватися з деякими змінами, передають Патріоти України. Текст закону опубліковано на сайті "Голосу України",...

Яка категорія українців може достроково вийти на пенсію і отримувати виплати - пояснення

понеділок, 29 квітень 2024, 8:52

В Україні певна категорія громадян може вийти на пенсію достроково. Перелік осіб, які мають на це право та умови призначення таких пенсій визначено статтею 115 Закону України "Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування" Про це розповіли у Пе...