Це не метеорит: У Чилі з неба впав невідомий об'єкт

На території країни впали кілька палаючих об'єктів, які відділилися від єдиного спільного цілого.

Пару тижнів тому на сайті The Black Vault з'явилася стаття, де нібито офіційний спікер Військово-морських операцій з інформаційного опору (Naval Operations for Information Warfare) Джозеф Градішер підтвердив справжність відео, на якому американські льотчики знімають і обговорюють НЛО. А днями ще один невпізнаний об'єкт впав у Чилі: на вигляд схожий на метеорит об'єкт загорівся в щільних шарах атмосфери Землі через сильне тертя і розпався на кілька частин. Після цього люди знайшли сім палаючих уламків в різних місцях, повідомляють Патріоти України.

Вчені підтвердили, що жоден із знайдених семи об'єктів не є метеоритом, і експерти поки не можуть визначити впавші уламки. Найбільш ймовірно, що Чилі стала майданчиком для приземлення космічного сміття, якого розвелося дуже багато на орбіті Землі за останні кілька десятків років.

Астроном з Гарвард-Смітсонівського центру астрофізики Джон Макдоуелл каже, що він не спостерігав потенційних об'єктів з космічного сміття, які могли б впасти на Землю. Проте, дані про орбітальні об'єкти можуть бути неточними і оновляться через деякий час.

Зворотній потік? ДПСУ затримала "мандрівників" в гідрокостюмах, які нелегально повертались до України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:28

Прикордонники виявили двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону, які намагались повернутись до України через брак роботи у Німеччині, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал Державної прикордонної служби (ДПСУ). "Двох чоло...

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...