"Це не Олег! Нас обманюють!": Експродюсер Винника замінив його клоном і показав новий кліп артиста (відео)

Експродюсер українського співака Олега Винника Олександр Горбенко, схоже, вирішив замінити артиста клоном та випускати його нові пісні, зазначають Патріоти України.

Зокрема, на офіційній сторінці виконавця в Instagram з'явився новий кліп. На відео нібито співак виконує нову композицію. Зі спини артист неабияк схожий на Олега Винника, адже має таке ж біляве та довге волосся, утім протягом всього ролику обличчя співака так і не показали.

"Шоу має продовжуватися", - так підписане нове відео на офіційній сторінці виконавця.

Утім, опублікувати новий ролик Олег Винник не міг. Як артист нещодавно стверджував в інтерв'ю, він не має доступу ані до Instagram, ані до Facebook. За його словами, усі паролі замінив його експродюсер Олександр Горбенко. Винник стверджував, що збирається в правовому полі вирішувати суперечку з колишнім наставником.

До слова, Олександр Горбенко у квітні цього року заявив, що вони припинили співпрацю з Олегом Винником. За декілька днів до цього з офіційних сторінок виконавця почали зникати дописи.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...