Це не сніг: На Київ обрушився крижаний дощ, місто скували велетенські затори (відео, карта)

Замість потужного снігопаду, який прогнозували в столиці України раніше, на Київ у четвер, 10 грудня, обрушився крижаний дощ, передають Патріоти України.

У четвер, 10 грудня, в Києві утворилися масштабні затори через несприятливі погодні умови, крижаного дощу та ожеледиці.

За даними Google Maps, рух ускладнений на мостах: Південному, Північному, Метро, Патона і Дарницькому. Також важко проїхати автомобілям у центрі міста (щоб подивитися карти, проскролльте сторінку до кінця).

Крім того, стоять в заторах Велика Окружна, проспект Романа Шухевича, вулиці Олени Теліги, Набережно-Рибальська, Набережне і Наддніпрянське шосе, проспекти Перемоги, Степана Бандери, Броварський, Бажана.

У Київській області 10 грудня ввели тимчасове обмеження руху вантажного автотранспорту і автобусів. Заборона буде діяти на час обробки спецтехнікою дорожнього покриття.

Водіїв закликають бути уважними та обережними, пересуваючись дотримуватися безпечного швидкісного режиму, необхідної дистанції. "Київавтодор" вже вивів 341 одиницю спеціальної техніки. В першу чергу будуть обробляти:

  • мости і шляхопроводи,
  • магістральні вулиці,
  • вулиці, по яких курсує громадський транспорт,
  • ділянки тротуарів.

Велика п'ятниця Страсного тижня: Найсуворіший день Великого посту. Традиції, особливості, прикмети

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:58

Велика п'ятниця - день розп'яття Спасителя. Страсна п'ятниця чи Велика п'ятниця - це найсуворіший і найскорботніший день великого посту. Це - день розп'яття Спасителя. Страсна п'ятниця - це остання п'ятниця Великого посту перед святом святої Пасхи. П'...

Слуга Гетманцев похвалився, що оподаткував PornHub в Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:00

Відтепер для нього то чесна та пристойна фірма. Канадська компанія Aylo (раніше MindGeek), якій належить порнографічний сервіс PornHub, зареєструвалася платником ПДВ в Україні як постачальник електронних послуг. Про це повідомив голова податкового комі...