"Це не виглядає як спонтанна акція помсти": Засновник проєкту Bihus.Info заявив, що за його командою стежили близько року

Засновник і керівник Bihus.Info заявив, що за командою проєкту журналістських розслідувань стежили близько року. Про це Денис Бігус розповів у новому відео "Прослушка і стеження за приватним життям: спецоперації українських правоохоронців", опублікованому на ютуб-каналі видання, передають Патріоти України.

"За командою Bihus.Info стежили близько року. Схоже, професійного компромату не знайшли й вирішили пошукати в особистому. Так новорічний виїзд Bihus.Info перетворився на "спецоперацію" з прихованою зйомкою і прослушкою", – зазначили в Bihus.Info.

Як додав Денис Бігус, такого висновку дійшли, проаналізувавши опубліковане сьогодні відео з телефонними розмовами. "Коротке опитування учасників відео показало, що та частина, в якій прослушка телефонів, змонтована з декількох телефонів, між якими місяці. Тобто маємо підстави стверджувати, що вже тривалий період за членами команди слідкують - вперто, системно і дорого", – пояснив він.

Денис Бігус розповів, що камери невідомих йому наразі спецслужб були встановлені в номері, де були зареєстровані 4 дівчини.

"Це не виглядає як спонтанна акція помсти за якийсь конкретний матеріал. Це системне, тривале слідкування і переслідування для дискредитації роботи команди, яку вона робила протягом років. Проте я не знаю, яким чином ця історія може дискредитувати наш контент", – сказав Бігус і додав, що зараз юристи складають план щодо подальших дій, а журналісти аналізують дані.

Українцям змалювали найгірший сценарій відключень на зиму: Ось до чого готуватись

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 23:55

Росія не полишає надій зруйнувати українську енергосистему. Тож якщо внаслідок пошкодження підстанцій будь-якої з підконтрольних Україні атомних електростанцій взимку її буде відключено, населення матиме не більше 4 годин світла на добу. А у найгіршому...

Німеччина вводить жорсткі правила для біженців з України: Що варто знати

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 23:40

З 1 січня 2025 року біженцям у ФРН знижуватимуть розмір допомоги (Bürgergeld) на 30% протягом трьох місяців, якщо вони відхилять розумну пропозицію щодо працевлаштування. Про це повідомляє ntv із посиланням на джерела в уряді країни, пише Deutsche Well...