"Це нереально": Чоловік заради жарту купив лотерейний білет - і став мільйонером

31-річний Зак Бірчмаєр зі штату Мічиган (США) заради веселощів купив білет Powerball і отримав у результаті розіграшу приз у розмірі 2 млн доларів. Про це пише Michigan Lottery, передають Патріоти України.

Чоловік із міста Фаулер розповів представникам Мічиганської лотереї, що спочатку не збирався купувати білет на розіграш Powerball 23 вересня.

"Я зазвичай не граю в Powerball, але вирішив купити білет заради жарту, поки сидів в інтернеті. Після розіграшу я побачив електронного листа від лотереї з інструкціями щодо отримання призу. Коли я увійшов у свій акаунт і побачив, що мені належить 2 млн доларів, я був у шоку!" — сказав американець.

За словами Бірчмаєра, він планує використати свій виграш для купівлі будинку та інвестицій.

"Ти бачиш, як це відбувається з іншими людьми, але ніколи не думаєш, що це трапиться з тобою, тому в усе це досі важко повірити. Це нереально", — додав він.

Востаннє джекпот Powerball було виграно 19 липня. Один білет, куплений у Каліфорнії, приніс переможцю приз у розмірі 1,08 млрд доларів. Поточний джекпот становить 1,4 млрд доларів.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...