"Це несправедливо": У Польщі обурилися через "розкішне" життя українців

Польське суспільство обурене розкішним способом життям молоді, яка приїхала з України. Про це порталу Інтеріа повідомив глава Міноборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш, передають Патріоти України.

За його словами, українці їздять на дорогих автомобілях, відпочивають на вихідних у п'ятизіркових готелях і демонструють тягу до розкоші. Міністр назвав це несправедливим щодо поляків.

"Це несправедливо щодо поляків, які платять внески за охорону здоров’я, допомогу, освіту, зброю та іншу допомогу", — сказав Владислав Косіняк-Камиш.

Косіняк-Камиш підтримав пропозицію міністра закордонних справ Республіки Польща Радослава Сікорського про позбавлення соціальних виплат українців призовного віку, які проживають в Євросоюзі.

На момент публікації матеріалу пресслужби МЗС України та посольства України в Польщі коментували/не коментували звинувачення польського міністра оборони.

Другий напад за чотири дні: На Закарпатті жінки намагались перекинути авто ТЦК (відео)

середа, 16 жовтень 2024, 21:32

На Закарпатті поліція зафіксувала другий за чотири дні випадок нападу жінок на бусик військових, поліція вікдрила кримінальне провадження. Про це повідомила речниця ГУНП в Закарпатській області Ганна Дан, передають Патріоти України. "Поліція зафіксувал...

"Рішення прийняв самостійно": Чоловік відомої української акторки поповнив лави ЗСУ

середа, 16 жовтень 2024, 21:17

Українська акторка театру та кіно Вероніка Мішаєва-Яковлєва повідомила, що її чоловік поповнив лави ЗСУ. Артистка поділилася, як поставилася до такого рішення обранця та що змінилося у їхніх стосунках після цього. Вона розповіла, що її коханий добровіл...