"Це ніде і ніколи не пишуть": Рок-музикант розповів, хто стріляв у зірку СРСР Талькова

Популярний співак і композитор Михайло Муромов розповів, хто вистрілив у легенду російської рок-музики Ігоря Талькова. У той день Муромов був на концерті в Палаці спорту "Ювілейний" в Санкт-Петербурзі. Про це він заявив в інтерв'ю виданню "Известия", передають Патріоти України.

За словами композитора, весь цей час ходили чутки, що винен концертний директор Талькова Шляфман. Але насправді в нього стріляв охоронець і цивільний чоловік співачки Азізи Ігор Малахов. Причиною цього став конфлікт, який виник між артистами через черговість виходу на сцену.

Муромов зазначив, що охоронець "гримнув на шум", але в Талькова не цілився. Крім того, загиблий музикант стріляв з газового пістолета, а Малахов – із справжнього.

"Це ніде і ніколи не пишуть... А Валері Шляфману що залишалося робити? Йому сказали: "Їдь в Ізраїль", – ось він і поїхав", – розповів Муромов.

Нагадаємо, Ігоря Талькова вбили 6 жовтня 1991 року. Перед виходом на сцену Палацу спорту "Ювілейний" його застрелили біля гримерки. Колишній співробітник московського карного розшуку Сергій Ломов заявляв, що пістолет, з якого застрелили музиканта, незаконно належав охоронцеві співачки Азізи Ігорю Малахову. Його засудили за незаконне придбання та носіння вогнепальної зброї.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...