"Це ОРДЛО чи концерт на "Інтері"? Головний військовий виш України зганьбився святковим "побєдобєсієм" (фото)

Пост із відповідними фотографіями був розміщений на сторінці українського вишу в Facebook, однак незабаром його видалили через велику кількість гнівних коментарів.

День пам'яті та примирення в Національному університеті оборони України імені Івана Черняховського. Фото: Фейсбук.

Користувачів мережі здивувало святкування Дня пам'яті та примирення в київському Національному університеті оборони України імені Івана Черняховського, передають Патріоти України.

Так, блогер Юрій Гудименко у Facebook розмістив фотографії урочистостей, супроводивши їх підписом: "Ану, друзі мої, вгадайте, де проходив цей захід сьогодні". Частина коментаторів, звернувши увагу на радянську форму осіб, що виступали, припустила, що це відбувалося в Росії, а не в Україні. Інші ж місцем дії називали Кривий Ріг, Запоріжжя та навіть Львів.

"Це Київ, і це головний навчальний заклад української армії, Національний університет оборони України", – відповів блогер користувачам, що обурило їх.

"Просто гидко", "Естетика совка огидна", "Можна тихо порадіти за тих учасників війни, хто не дожив до часів цього побєдобєсія, цього каліцтва і кривлянь", – пишуть у коментарях.

Зазначимо, пост із відповідними фотографіями був розміщений на сторінці українського вишу в Facebook, однак незабаром його видалили.

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...