"Це означає, що я потраплю до раю?": Папа Римський знову поставив лайк еротичній моделі (фото)

Модель сайту з інтимним контентом Марго Фокс отримала в Instagram лайк від акаунту Папи Римського. Дівчина розповіла про це у Twitter. Її пост зацікавив видання LADbible, передають Патріоти України.

На зображенні, яке уподобав Папа Римський, модель постала у чорному обтислому боді. Вбрання вигідно підкреслило апетитні форми Фокс. "Якщо моє фото лайкнув Папа, це значить, що я потраплю до раю?" - прокоментувала дівчина у Twitter.

Марго не перша, хто отримав лайк на пікантне фото від акаунту Папи Римського. Раніше Ватикан випустив заяву, що профіль в Instagram ведуть декілька співробітників. З цього приводу почалось розслідування. Але поки що результатів перевірки ніхто не озвучив.

Імперські амбіції не гаснуть: Більшість жителів Росії за припинення війни, але не згодні повернути захоплене

субота, 18 травень 2024, 8:45

Абсолютна більшість жителів Росії підтримують війну з Україною. Вони схвалили б рішення Володимира Путіна припинити її за умови, що захоплені території не повернуть. Про це повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на дані опитування "Левада-Центру". З вер...

У Польщі змінюють виплати для біженців - ось що потрібно знати українцям

субота, 18 травень 2024, 8:30

Українським біженцям у Польщі - приготуватися. Місцевий уряд планує серйозні зміни, зокрема скасування деяких популярних виплат. Які пільги поляки хочуть прибрати, а які залишаться? А також про те, як різні країни Європи борються за українських біженці...