"Це перемога для України та ЗСУ": Ребров оцінив гру збірної проти Північної Македонії

Наставник збірної України Сергій Ребров коротко оцінив складну перемогу 2:0 у матчі відбору Євро-2024 проти Північної Македонії. Про це повідомляє sport.ua, передають Патріоти України.

«Вдячний хлопцям, які вийшли перемагати, незважаючи на шанси суперника. Заслужено перемогли. Шанси Північної Македонії? Це психологія, після голу ми трохи відійшли назад. Добре, що ми вистояли, але їхні моменти – заслуга суперника».

«Претензії до оборони є, але на цьому рівні грають найкращі футболісти. Суперник добре зіграв наприкінці першого тайму. У нас у другому таймі були моменти, було б легше, якби забили другий».

«Заслужено виграли, це перемога для України та ЗСУ. Ротація на Мальту? Звісно, вона буде, але це такий самий важливий матч. Подивимося на відновлення», – сказав Ребров.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...