Це перетворюється на звичку: Фура компанії Evergreen, контейнеровоз якої перекрив Суецький канал, заблокувала автомагістраль (фото)

Фура компанії, якій належить контейнеровоз Ever Given, що сів на мілину і заблокував Суецький канал, спричинила затор на трасі в Китаї. Після заголовків про судно, яке все ще стоїть у каналі, фотографія вантажівки з логотипом Evergreen на контейнері стала вірусною в соціальних мережах. Про це пише портал Nzherald, передають Патріоти України.

На фотографіях видно вантажівку після аварії на швидкісній автомагістралі Чанчунь-Шеньчжень у Нанкіні, внаслідок чого виник затор на і без того завантаженій дорозі.

У Китаї фура компанії Evergreen, що перекрила Суецький канал, заблокувала трасу

Зазначається, що попри контейнер із логотипом Evergreen – тієї ж компанії, що й судно Ever Given, вантажівка не мала нічого спільного з інцидентом у Суецькому каналі. Але це не завадило користувачам Reddit порівняти їх.

"Це незалежність Тайваню", – прокоментували вони, жартуючи про тайванську компанію Evergreen.

У Китаї фура компанії Evergreen, що перекрила Суецький канал, заблокувала трасу

Водночас у Суецькому каналі тривають роботи зі звільнення застряглого там корабля, що блокує прохід інших суден. Це обходиться Єгипту та іншим країнам у мільйони доларів на день.

Перевтілення, що вражає! Дівчина з ожирінням з дитинства за рік схудла на 45 кілограмів і розкрила свій секрет (фото)

вівторок, 19 березень 2024, 7:23

Жителька Австралії, яка з дитинства страждала від зайвої ваги, схудла на 45 кілограмів за рік завдяки ходьбі та правильному харчуванню. Її історію розповідає New York Post, . 25-річна Саманта Абреу виросла у родині вихідців із Португалії. З раннього ві...

Ризики вкрай великі: "Зарплатне" бронювання остаточно розділить українське суспільство, - експерт

вівторок, 19 березень 2024, 7:15

Модель економічного бронювання, яка передбачає звільнення від мобілізації українців із зарплатою від 35 тис. грн, породжує багато розмов серед українського суспільства й серед військових зокрема, і посилює розкол у суспільстві. Про це заявив радник МВС...