"Це повна нісенітниця, такого бути не може": Путін у 2013 році запевняв, що не нападатиме на Україну (відео)

У 2013 році глава РФ Володимир Путін стверджував, що його країна не нападатиме на Україну. Ймовірність війни проти сусідньої держави він назвав "повною нісенітницею" і додав, що "нічого подібного бути не може", передають Патріоти України.

Серед іншого, такою була його відповідь на запитання російсько-американського журналіста LA Times Сергія Лойка – "Можливе взагалі в природі введення російських військ в Україну чи ні, і за яких умов?". Через дев'ять років він прокоментував слова російського лідера, давши інтерв'ю з окопу "Голосу Америки".

"Я запитав Путіна, чи є якась гіпотетична ймовірність, що ви почнете війну з Україною. Він довго щось там таке по-путінськи говорив, виляв. Мовляв, нас непокоїть становище наших співвітчизників за кордоном, але ми шашками не махатимемо, це нісенітниця, цього не може бути ніколи..." – згадав Лойко, стоячи з автоматом в окопі.

Журналіст і письменник зазначив: після тієї пресконференції 2013-го до нього підходили багато журналістів і казали, що "він дурень". За його словами, вони скаржилися, нібито у них були "хороші питання", але їм не дали їх поставити, тоді як йому Пєсков дозволив поцікавитися у Путіна чимось на кшталт "чи є життя на Марсі".

"Вони стверджували, що такого бути не може і він не починатиме війну. А я відповів: раз Путін сказав, що не може, значить може. Потім пам'ятаю мій день народження, 26 лютого 2014 року, дзвонить один із них і каже, що я мав рацію. Водночас дорікнув: це ж ти йому ідею підкинув... Тож перед вами – винуватець війни Росії проти України", – пожартував Лойко, який у свої 69 років воює за українську державу проти путінської армії.

"Мені за вас соромно": alyona alyona закликала українців відмовитися від хейту в бік Nemo, які перемогли на Євробаченні

неділя, 19 травень 2024, 16:18

Представниця України на Євробаченні 2024 alyona alyona alyona підтримала переможців конкурсу в Мальме Nemo. Артистка закликала українців відмовитися від хейту в бік Nemo, передають Патріоти України. «Трошки соромно за те, як багато українців пішли обго...

Величезна блакитна куля: Португальців вразили політ та падіння невідомого об'єкта (відео)

неділя, 19 травень 2024, 14:53

Увечері 18 травня жителі Португалії та Іспанії бачили на небі можливий метеор, який освітив небо яскравим блакитним спалахом. Водночас місцева влада все ще не знайшла той об'єкт, який впав на Землю. Про це повідомляє The Daily Beast, передають Патріоти...