Це пожежа! Тіна Кароль оголила груди і розбурхала мережу своєю відвертістю (фото)

Тіна Кароль нещодавно приголомшила шанувальників своєю сміливістю - артистка повністю оголилася для обкладинки свого концерту-вистави, присвяченого 15-річчю творчості. Тоді шанувальники завалили зірку компліментами, адже навіть не розраховували на таку відвертість. Але Тіна вирішила не зупинятися і для підтримання напруження пристрастей опублікувала ще й пікантні фото топлес, передають Патріоти України.

Оголені груди поп-діва кокетливо прикриває руками. Автором відвертого фотоколажу співачки стала фотограф Анна Гончарова, з якою артистка давно співпрацює. Хоч фотоколаж і розмитий, шанувальники змогли в деталях розглянути свою улюбленицю. Вона зробила високу пишну засічку і грайливо випустила велике пасмо на обличчя. Макіяж явно зроблений з акцентом на виразні очі. Також можна оцінити тонку талію Тіни.

Тіна Кароль показала фото топлес (фото: instagram.com/tina_karol)

Шанувальники буквально втратили дар мови від такої відвертості своєї улюблениці та не шкодували компліментів, епітетів і зізнань.

  • Вау, нереальна
  • Красуня
  • Така дуже гарна
  • Щелепа відпала
  • Тіна Григорівна, ну це ж пожежа, я прям тану
  • Вогонь
  • Ну, тут без інфаркту не можна
  • Ходячий секс як завжди

Пізніше зірка поділилася ще одним, більш скромним, фотоколажем. На ньому Тіна зображена зі спини, а також частково можна побачити фото в профіль.

"Молімося за мир": Папа Римський зробив нову заяву про обмін полоненими між РФ та Україною

понеділок, 13 травень 2024, 11:23

Папа Римський Франциск під час недільної молитви 12 травня знову закликав до обміну полоненими між Україною та Росією. Про це повідомляє Vatican News. "Я знову звертаюся із закликом до загального обміну всіх полонених між Росією та Україною, запевняючи...

Тариф на електроенергію шалено злетить? На скільки можуть підвищити вартість кіловат-години

понеділок, 13 травень 2024, 9:55

У зв'язку з атаками на енергетичну інфраструктуру, що призвели до втрати понад 8 гігават енергетичних потужностей, розглядається можливість підвищення тарифів на електроенергію в Україні. Планується підвищення з рівня 2,64 до 3,5-4 гривень за кіловат-г...