Це просто фантастика: Лідер збірної України забив гол у першій грі за клуб Бекхема (відео)

У неділю, 26 лютого, "Інтер Маямі", який в зимове трансферне вікно підписав захисника Сергія Кривцова з "Шахтаря", в рамках першого туру чемпіонату МЛС протистояв "Монреалю", передають Патріоти України.

Матч проходив на стадіоні "Форт-Лодердейл" в Маямі і завершився перемогою "Інтера" з рахунком 2:0.

Український захисник вийшов на поле в стартовому складі і на 41-й хвилині відкрив рахунок у поєдинку. Кривцов забив гол після подачі з кутового.

У другій половині зустрічі "Інтер" подвоїв свою перевагу і в підсумку здобув перемогу.

"Інтер Маямі" - "Монреаль" - 2:0

Голи: Кривцов, 41, Боргелін, 76

Відео голу Кривцова:

Зазначимо, що за підсумками гри Сергій Кривцов був визнаний найкращим футболістом матчу. "Я по-справжньому щасливий. Я навіть не міг мріяти про таке", - сказав захисник збірної України після матчу.

twitter.com/InterMiamiCF
Сергій Кривцов перейшов в "Інтер Маямі" 31 січня 2023-го і уклав з американцями угоду терміном на 2 роки. Наступний поєдинок "Інтер Маямі" проведе 5 березня. Команда Кривцова прийме "Філадельфію Юніон".

Нагадаємо, футбольний клуб "Інтер Маямі" належить легендарному англійському футболісту Девіду Бекхему. Цей клуб був заснований в 2018 році, а в 2020-му почав свої виступи в МЛС - вищому дивізіоні системи футбольних ліг США і Канади.

На грані: Україні знову загрожують блекаути - коли повідомлять нові графіки відключень

четвер, 9 травень 2024, 9:59

В Україні знову можуть запровадити графіки відключення світла, адже після терористичних ударів ворога в ніч проти 8 травня уражені ключові об’єкти української енергетики. Про те, до чого готуватися українцям, коли і хто повідомить про нові графіки відк...

Краще підготуватися: Як не залишитися без зв'язку та інтернету при відключенні світла

четвер, 9 травень 2024, 9:50

Через масований удар по енергетиці 8 травня 2024 року в усіх областях України можуть запровадити графіки відключення світла. Вже відомо, що пік очікується увечері з 18:00 до 23:00. Мобільний зв'язок . Через нестабільне електропостачання в мережах може...