"Це просто істерика, трясуться коліна": Росіяни розповіли про атаку БПЛА на "Москва-Сіті" (відео)

Вранці 18 серпня у Москві безпілотник знову атакував бізнес-центр "Москва-Сіті", де розташовані вежі "Еволюція" та "Федерація". Росіяни, які стали очевидцями події, розповіли про побачене,передають Патріоти України.

Як повідомляє місцева влада, безпілотник нібито був знищений силами ППО РФ, а його уламки впали на павільйон "Експоцентру". Очевидці розповідають, що бачили спалах, після чого пролунав гучний вибух.

"Ось був спалах. Я бачила вибух. Сиджу світанок зустрічаю", – розповідає росіянка, яка зустрічала світанок на одній із веж "Москва-Сіті" і спостерігала вибух на власні очі.

За словами дівчини, було видно лише спалах, після пішов сірий дим. "Спалах – через 2 секунди вибух, я думала, що підривають нашу вежу. Думала, зараз просто злетимо у повітря. Дуже страшно, у мене досі трясуться коліна", – розповідає росіянка.

Інший очевидець у момент вибуху працював у місцевому закладі та спостерігав проліт БПЛА над Кутузовським проспектом. Виглядала "пташка" як невеликий дрон 1,5 м на 1,5 м."Безпілотників, як комарів, розвелось", – констатував росіянин.

Сенсаційна знахідка на Київщині: Археологи виявили у Білогородці артефакт козацької доби, котрий музефікують для відвідин туристів

неділя, 8 вересень 2024, 6:50

Це село на околиці Києва в княжі часи було значним політичним і ремісничім центром, сліди колишньої значущості зберігала ще і 17 століття. Археологи Інституту археології НАН України знайшли унікальний артефакт у селі Білогородка на Київщині. Про це пов...

У Боярці декомунізували пам'ятник Павці Корчагіну (відео)

неділя, 8 вересень 2024, 6:20

Найбільш відома споруда містечка під Києвом, котра символізувала відомого на весь комуністичний світ героя автобіографічної книги Миколи Островського, поїхав у заслання. Відтепер пам'ятник знаходитиметься у Музеї монументального мистецтва тоталітарної ...