"Це просто мої переконання": 12-річного хлопчика вигнали зі школи через напис на футболці

У США у штаті Массачусетс 12-річного хлопчика вигнали зі школи через напис на футболці: "Існує лише дві статі". Про це пише mirror.co.uk, передають Патріоти України.

Ліам Моррісон, семикласник середньої школи імені Джона Т. Ніколса-молодшого в Міддлборо, штат Массачусетс, розповів, що його відвели вбік на уроці фізкультури і попросили вийти після того, як він відмовився зняти свою футболку.

Підліток на шкільних зборах заявив, що у нього є право носити одяг з подібними написами, а заборона обмежує його права. "Що написано на моїй футболці? Є лише дві статі. Нічого шкідливого, нічого загрозливого, просто твердження, яке я вважаю фактом", - сказав Ліам Моррісон.

Водночас у школі заявили, що шкільний дрес-код забороняє одяг, який містить мову ненависті або спрямований проти груп за такими ознаками, як гендерна ідентичність. У навчальному закладі хлопцю сказали, що напис на його одязі ображає людей, які ідентифікують себе по-іншому. Ліам ж стверджував, що його футболка відображала факт і не була шкідливою чи загрозливою. Після цього у місті спалахнули протести прихильників школяра та його противників. Вони були мирними.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно