"Це просто насмішка": Українці масово скаржаться на "копійчане" підвищення пенсій у березні

Українці почали отримувати проіндексовані пенсії та обурюються в мережі мізерними доплатами, передають Патріоти України.

Нагадаємо, пенсії підвищили 8 млн літніх людей - тим, хто отримує пенсію у зв'язку з віком, інвалідністю, втратою годувальника та за вислугу років (медпрацівники і вчителі, зі стажем мінімум 30 років).

Мінімальний розмір підвищення встановлений на рівні 100 гривень. Середній розмір доплати анонсувався на рівні 308 гривень. Мінімальна пенсійна виплата особам, які мають тривалий страховий стаж (30 років для жінок і 35 років для чоловіків) зросла до 2 200 гривень.

Однак в соцмережах українці пишуть, що деяким додали до пенсії 25 гривень."Це не індексація. Це просто насмішка", "Це обман і знущання над пенсіонерами", "Значить знову все подорожчає", "Собі б вони так підвищили", - висловлюють своє ставлення пенсіонери.

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...