Це просто нереально: Експерти розповіли, чому Ротару ніяк не може продати готель в окупованому Криму

Справа не в тому, що сама по собі нерухомість нецікава.

Легенда радянської естради Софія Ротару виставила на продаж свій готель Villa Sofia в Ялті, проте ціна за об'єкт становить 25 млн. євро, тому покупці не поспішають обзавестися дорогою нерухомістю знаменитості, інформують Патріоти України.

Як йдеться в матеріалі РІА ФАН, кримські ріелтори стверджують, що заявлена вартість готелю явно завищена. Наприклад, фахівець з продажу нерухомості в Ялті Олег Дробитько аргументував, чому сума в 25 млн. євро - це занадто високий цінник для місцевої, нехай навіть елітної, нерухомості.

"Я думаю, всі розуміють, що навіть умовно 12,5 млн євро — це величезні гроші. Тут все треба розраховувати. Хороша ціна для Ялти - це окупність об'єкта за 10 років", — пояснив фахівець.

За словами експерта з курортної нерухомості, якщо цінник складе навіть 12,5 млн.євро, в майбутньому готель навряд чи окупитися навіть за 20 років. На думку ріелтора, реальна максимальна ціна Villa Sofia-близько 10 млн. доларів.

Зазначимо, цей готель - не єдина нерухомість сім'ї Ротару В Криму. У зірки естради також є квартира і гараж. Нібито їх співачка також вирішила продати.

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...

Російський футболіст поскаржився на ромів та маленьку зарплату в Словаччині

неділя, 5 травень 2024, 20:50

Російський футболіст Микита Глушков розповів, що його шокувало під час виступів у Словаччині, передають Патріоти України. «У словацькому місті Требішов було населення близько 30 тисяч, і третина – роми. Вечорами було небезпечно гуляти – раптом хтось із...