"Це просто політика?": Долгополов емоційно відреагував на страту росіянами українського полоненого

Колишня перша ракетка України Олександр Долгополов відреагував на резонансне відео страти українського полоненого російськими окупантами, передають Патріоти України.

У жорстокому ролику, який розлетівся соцмережами, російські терористи знущаються з українського полоненого військовослужбовця та відрізають йому голову.

Долгополов, який зараз воює в лавах ЗСУ, поширив відео на своїй сторінці в Twitter і закликав показати його всім, хто все ще вважає, що "спорт поза політикою".

"Росіяни обезголовили українського солдата. Це треба показати всім клоунам, які тримають спорт подалі від політики, без розмиття. Це просто політика, чи не так? Також дивно, що ми досі ми не можемо отримати сучасні літаки та ракети великої дальності для боротьби з цим злом", – написав Долгополов.

"Хохлом називали часто": Легенда львівських Карпат" розповів про період кар'єри в Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 14:30

Колишній гравець збірної України та львівських "Карпат" Ігор Худоб'як розповів про період своєї кар'єри у Росії, передають Патріоти України. "Звичайно, не хотілося їхати зі Львова, але склалася така ситуація в "Карпатах". Тоді у 2013 році всіх футболіс...

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...