"Це реально повне л*йно": Репер Otoy розкритикував нову пісню Потапа

Репер Otoy (В’ячеслав Дрофа), який очолює офіційний фонд допомоги полку Азов, в інтерв'ю каналу "Зірковий" жорстко висловився про українців, які слухають російських виконавців, і розкритикував трек Потапа "Волонтер", передають Патріоти України.

«Це реально повне лайно. Не розумію, можливо, у нього талант закінчився? Але це жорстке лайно. Я не розумію. Це типу спекуляція, намагання застрибнути на цей хайптрейн, але ціною цього умовного хайптрейну є людські життя, життя цвіту нації. Це ненормально. Він подає волонтерство як танці, веселощі з бійцями. Не розумію — щоби настільки зневажити бійців, волонтерів і себе», — говорить артист.

Цікаво, що зараз репер співпрацює з колишньою дружиною та діловою партнеркою Потапа Іриною Горовою з МОЗGI. «Реально видно, як чувак відірвався від нормальних людей, пішов у вільне плавання і йому не дуже вдається керувати цим кораблем», — висловився про Потапа Otoy.

Otoy зізнався, що його дуже дратує, що деякі українці продовжують слухати «російське музло». «Це тотальний пи*дец. Я тупо не знаю, що з цим робити. У мене горить! Мені здається, такі люди повинні сидіти за статтею про держзраду. Або слухати це під страхом цензури. Це єдиний шлях, як цього позбутися. Але поки що не на часі. Доведеться все це чистити пізніше», — зазначив В’ячеслав Дрофа.

Голова Укренерго пояснили, чому протягом тижня буде на багато більше відключень

понеділок, 3 червень 2024, 4:15

3 червня, відключення електроенергії можуть застосовувати з 00:00 до протягом усєї доби. Протягом нового тижня дефіцит в енергосистемі буде суттєво вищим, ніж минулого, тому графіки відключень будуть застосовуватися протягом всієї доби. Про це повідоми...

Це може здивувати! Що відбувається з мозком під час прослуховування музики

понеділок, 3 червень 2024, 3:25

Музика використовується у різних життєвих ситуаціях - від занять спортом, до розслабленої медитації. Згідно з результатами досліджень, атлети, які слухали музику перед тренуванням, збільшили свою силу та витривалість. У свою чергу вчені стверджують, що...