"Це робить нас слабшим": Боєць ЗСУ поставив крапку у суперечках українців, чи мають всі чоловіки воювати (відео)

Військовий Збройних сил України Павло Вишебаба поставив крапку у суперечках українців, чи мають всі чоловіки воювати. За його словами, перемогу у війні здобудуть не лише військові, а й увесь народ. У зв’язку з цим бійцям на передовій потрібний сильний тил. Відповідне відео він опублікував у своєму TikTok-акаунті, передають Патріоти України.

"Записую це відео, бо трохи накипіло, по-перше через колег військових, яких я всіх люблю і поважаю, але оці ваші відоси: "Мене запитає син або внук, що я робив під час війни, я скажу: я воював. А ти що робив?", а по-друге, жіночки, дівчата, які також балакають про те, що військові там воюють, а отут у нас в тилу чоловіки по кафешкам ходять, в ноутбуках сидять…" - сказав Вишебаба.

Він назвав такі твердження "великою помилкою", а також зазначив, що це робить український народ слабшим. "Слухайте, оце все велика помилка, яка робить нас слабшими до речі, воює не військо, не тільки ЗСУ і війну виграє не ЗСУ, війну виграють тільки народи. Всі разом: сильний фронт і сильний тил. Не мають бути всі чоловіки на фронті", - наголосив український захисник. Він також додав, що навіть якщо збільшити чисельність армії до мільйона, то воювати буде кожен 15-й, тобто 1 військовий і 14 чоловіків в тилу.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...