"Це Росія": Скандальний екс-футболіст збірної України несподівано висловився про Крим

Колишній півзахисник київського "Динамо" і збірної України Олександр Алієв поділився думкою про Крим. Слова екс-футболіста наводить Sport24, передають Патріоти України.

"Коли я приїхав в Україну, він був українським. Зараз - це Росія. Але кримчани були і залишаться для мене українцями", - сказав Алієв.

Пізніше, розвиваючи свою думку, екс-футболіст все ж заявив, що Крим - це Україна. Однак при цьому він сказав, що хоче, щоб народи України і Росії, які він вважає братніми, жили так, як це було до 2014 року, коли відбулася анексія півострова та війна на Донбасі. За його словами, питанням про повернення Україні Крима повинні займатися президенти двох країн.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...