"Це серйозно": Слава Дьомін розповів про хворобу Олега Винника

Український ведучий Слава Дьомін розповів про хворобу та стан відомого співака Олега Винника. Артист майже рік не з'являється на публіці, не коментує повномасштабну війну РФ проти України та нічого не розповідає про себе, передають Патріоти України.

Вже давно ходять чутки про те, що Винник лікується за кордоном. Проте що саме із ним - не повідомляється. Дьомін з'ясував ситуацію та спитав про співака у своїх знайомих.

"Олег Винник продовжує лікуватися у Німеччині, а саме у Берліні. Стало відомо, що саме там співак проходить лікування. Яке саме лікування, і що за хвороба у Олега - не відомо. Але стан, скоріше за все, настільки важкий, що він не може з'явитися на людях", - розповів ведучий у свої програмі "Слава ПРО".

Також він додав, що попри хворобу Винник, за його словами, підтримує українських військових. Він нібито передає допомогу та купує багато необхідного для захисників.

"Хоча Винник продовжує допомагати дівчатам та хлопцям із ЗСУ... За рахунок чого нині живе артист - невідомо", - повідомив Дьомін.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...