"Це що за х**ня?": Футболіст "Шахтаря" обурився російським прапором у Берліні (фото)

Захисник донецького "Шахтаря" та збірної України Юхим Конопля не стримав своїх емоцій, побачивши російський триколор над будівлею посольства РФ у німецькій столиці, передають Патріоти України.

Під час прогулянки Берліном чемпіон світу U-20 наткнувся на прапор Росії над будівлею посольства країни-агресорки. Це викликало у Юхима гнівну реакцію. "Іду я Берліном і бачу отаку х**ню. Це що таке?" - обурився Конопля у себе в Instagram.

©

Зазначимо, що попри повномасштабне вторгнення РФ до України, більшість держав усе ще зберігають дипломатичні відносини з країною-окупанткою.

Додамо, що 23-річний Конопля не потрапив до заявки збірної України на вересневі матчі Ліги націй, тому зараз має час для відпочинку. У нинішньому сезоні Юхим взяв участь у 5 поєдинках "Шахтаря" у всіх турнірах, забив 1 гол.

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...