Це шедевр: Український футболіст забив неймовірний гол на тренуванні Челсі (відео)

Півзахисник національної збірної України Михайло Мудрик, який цієї зими перебрався з "Шахтаря" в "Челсі", продовжує свою адаптацію в новій команді.мНа тренуванні лондонської команди українець відзначився приголомшливим голом, повідомляють Патріоти України.

В одному з епізодів 22-річний вінгер не дуже вдало обробив м'яч, піднявши його в повітря, але відразу виправився. Мудрик завдав удару з льоту, а м'яч залетів у сітку рикошетом від штанги поблизу дев'ятки.

Партнери по команді зустріли оваціями гол Михайла.

Нагадаємо, за трансфер Михайла Мудрика "Челсі" заплатив "Шахтарю" 70 мільйонів євро, ще 30 мільйонів євро "гірники" отримають в якості бонусів.

Український вінгер підписав контракт з лондонським грандом на 8,5 років. Трансфер Мудрика в "Челсі" став найдорожчим в історії українського футболу. Він обійшов угоду по Андрію Шевченку між "Міланом" і "Челсі" - тоді італійський клуб отримав за форварда 43,88 мільйона євро.

74-пенсіонерка взяла пістолет та... пограбувала банк (фото)

субота, 27 квітень 2024, 20:19

У США 74-річна пенсіонерка озброїлася пістолетом та пограбувала банк. Про це повідомляє NBC News, передають Патріоти України. Енн Маєрс із Огайо ніколи раніше не мала проблем із законом. Втім, нещодавно жінка в масці та з пістолетом в руках з'явилася п...

Була 6 днів без їжі та води: У США випадково відправили кішку у зворотній посилці Amazon

субота, 27 квітень 2024, 18:53

Американське подружжя випадково відправило свою кішку у зворотній посилці Amazon: вона була шість днів без води та їжі, втім зараз їй нічого не загрожує. Про це пише Business Insider, передають Патріоти України. Вказано, що власниця помітила зникнення ...