"Це сюрреалізм": Марта Костюк після виходу в півфінал WTA 1000 розповіла про поєдинок із росіянкою

Українська тенісистка Марта Костюк прокоментувала перемогу над росіянкою Анастасією Потаповою у чвертьфіналі турніру в США. За словами українки представниця Росії - дуже хитра та завжди бореться до кінця. Також Марта зазначила, що на початку турніру не могла подумати, що проб'ється у півфінал. Про це повідомляє The Tennis Letter, передають Патріоти України.

«Той, хто дивиться Форс-мажори, знає, що Харві Спектер сказав: «Я не граю з шансами, я граю з людьми». Сьогодні я не грала з людьми, я грала на перемогу. Це було дуже складно.

Анастасія дуже хитра суперниця, вона завжди бореться, тому я намагалась сконцентрованою до кінця. Я відчуваю, що стала трохи пасивною, ніби чекаючи.

Вона робила багато невимушених помилок на початку другого сету, тому було непросто, коли вона повернулася в гру. Чесно кажучи, 6−0, 3−0, мабуть, найгірший рахунок у світі.

Це виглядає дуже сюрреалістично. Якби хтось сказав мені два чи три тижні тому, що я вийду в півфінал, я б ніколи в це не повірила", — сказала Костюк.

В Україні різко змінилася кількість пенсіонерів: Що відбувається

субота, 27 липень 2024, 17:35

В Україні, незважаючи на старіння населення, кількість пенсіонерів знижується вже впродовж багатьох років. Наприклад, ще в січні 2020-го, згідно з даними ПФУ, їх було 11,3 млн. За весь час їхня кількість незначно зростала всього кілька разів: у квітні ...

Комісія Мінкульту фіксує розкрадання держмайна: З Почаївської лаври зникли цінні ікон, які передавалися в оренду Московському патріархату разом з архітектурним комплексом

субота, 27 липень 2024, 17:00

В ході перевірки збереження державного майна Свято-Успенської Почаївської лаври на Тернопільщині, яке перебуває у безоплатному користуванні УПЦ МП, виявлено низку порушень. Про це йдеться у звіті комісії Міністерства культури та інформаційної політики,...