"Це справа часу і не гірше за креветок": Росіян годуватимуть борошняними хробаками

Лікарі-дієтологи впевнені, що співгромадяни швидко звикнуть до такої "харчової добавки".

У звичному меню росіян скоро з'являться борошняні черв'яки разом із добавками. Про це в бесіді з радіостанцією "Говорить Москва" заявила лікарка-дієтологиня Олена Соломатіна, передають Патріоти України.

Вона зазначила, що спочатку їх внесуть до харчування в низці інших країн. "В принципі вже вносять завуальовано, у вигляді порошку, додають вже в готову страву. Я думаю, до Росії це теж прийде поступово з добавками", – пояснила вона.

Медикиня уточнила, що в РФ використовують барвники на основі схожих істот, і ніхто про це не думає. "Думаю, додаватимуть у вигляді порошку в продукти харчування, а потім вживатимуть у чистому вигляді, і це буде альтернатива багатьом джерелам білка, які у виробництві трудомісткі. Швидше за все, у нас це все буде", – заявила Соломатіна.

Вона нагадала, що до появи в раціоні морепродуктів, зокрема, креветок і устриць росіяни раніше ставилися з побоюванням, але потім звикли. "Я думаю, що це справа часу, і наступне покоління, а може і це, буде абсолютно вільно хробаками харчуватися. Відраза більше на рівні ментальному, ніж фізіологічному", – зазначила дієтологиня. Вона також попередила про ризики виникнення алергії на черв'яків і закликала споживати цей продукт уважніше.

"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...