У звичному меню росіян скоро з'являться борошняні черв'яки разом із добавками. Про це в бесіді з радіостанцією "Говорить Москва" заявила лікарка-дієтологиня Олена Соломатіна, передають Патріоти України.
Вона зазначила, що спочатку їх внесуть до харчування в низці інших країн. "В принципі вже вносять завуальовано, у вигляді порошку, додають вже в готову страву. Я думаю, до Росії це теж прийде поступово з добавками", – пояснила вона.
Медикиня уточнила, що в РФ використовують барвники на основі схожих істот, і ніхто про це не думає. "Думаю, додаватимуть у вигляді порошку в продукти харчування, а потім вживатимуть у чистому вигляді, і це буде альтернатива багатьом джерелам білка, які у виробництві трудомісткі. Швидше за все, у нас це все буде", – заявила Соломатіна.
Вона нагадала, що до появи в раціоні морепродуктів, зокрема, креветок і устриць росіяни раніше ставилися з побоюванням, але потім звикли. "Я думаю, що це справа часу, і наступне покоління, а може і це, буде абсолютно вільно хробаками харчуватися. Відраза більше на рівні ментальному, ніж фізіологічному", – зазначила дієтологиня. Вона також попередила про ризики виникнення алергії на черв'яків і закликала споживати цей продукт уважніше.
Мережею поширилося відео, де працівниця Приватбанку відмовляється обслуговувати російськомовного клієнта. Жінка навідріз заявила, що не розуміє російської мови. Зокрема користувачка соцмережі Facebook Олена Гуменюк зауважила, що згідно з українським за...
Нове відкриття у Великій піраміді Гізи в Єгипті дозволяє припустити, що ця споруда була не просто місцем останнього упокою фараона, а й гігантською електростанцією. Про це пише Daily Mail, передають Патріоти України. "Вчені піддали конструкцію віком 46...