Це справжнє диво! У Сингапурі з лікарні виписали найменше немовля у світі. Під час народження воно важило 212 грамів

Дитину, яку під час народження вважали найменшою у світі, виписали з лікарні Сингапуру після 13 місяців інтенсивного лікування. Про це повідомляє BBC, передають Патріоти України.

Дівчинка Квек Ю Сюань під час народження важила 212 г, а її зріст становив 24 см. Вона з'явилася на світ на 25-му тижні вагітності. Попередньою рекордсменкою була дівчинка зі США, яка важила 245 г під час народження 2018 року, згідно з Реєстром найменших немовлят Університету Айови.

Мати Ю Сюань народила її за допомогою екстреного кесаревого розтину на чотири місяці раніше від запланованого строку після того, як їй поставили діагноз "прееклампсія" – небезпечно високий кров'яний тиск, що може пошкодити життєво важливі органи і бути фатальним для матері та дитини.

Після виписки з лікарні Ю Сюань важить 6,3 кг. За даними лікарні Національного університету Сингапуру, де вона народилася, у дівчинки був "обмежений шанс на виживання". Лікарі кажуть, що під їхнім наглядом її здоров'я та розвиток покращилися і тепер вона досить добре почувається. Ю Сюань все ще має хронічне захворювання легенів, і їй потрібна допомога з диханням удома. Однак, за прогнозом медиків, із часом їй стане краще.

"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...