"Це сталося прямо в управлінні": У Дніпрі сержант поліції заявив про побиття начальством (відео)

У Дніпрі сержант Максим Калиняк стверджує, що його побило в управлінні патрульної поліції його ж начальство. Таку реакцію, за словами Калиняка, викликало його бажання фіксувати ознайомлення з наказом, повідомляють Патріоти України.

Сержант Калиняк опублікував у мережі відео, на якому у нього – розбите обличчя. Поліцейський вів трансляцію з Управління патрульної поліції Дніпропетровської області, де на нього й напали.

Калиняк стверджує, що його викликали для ознайомлення з якимось наказом – ймовірно, незаконним. Спроби зафіксувати те, що відбувається, завершились неочікуваною реакцією правоохоронців. За словами сержанта, двоє осіб його скрутили, а один бив по обличчю кулаками.

На кадрах у чоловіка справді розбитий ніс та губа. Калиняк вважає, що інцидент потрапив на камери, розміщені в будівлі, проте впевнений, що ці записи можуть стерти. Спроби знайти в управлінні когось і обговорити інцидент у поліцейського завершились безуспішно – коридори були майже порожні, а ті правоохоронці, які ще були у приміщенні, мовчали.

В пресслужбі Патрульної поліції Дніпропетровської області визнали, що конфлікт справді був. Проте через що він відбувся – поки не конкретизують. У поліції запевняють, проводять розслідування та службові перевірки.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...