"Це ставалося майже щодня": Пілоти ВМС США розповіли про свої зустрічі із НЛО (відео)

Пілот Військово-морських сил Америки лейтенант Райан Грейвс підтвердив, що особисто численну кількість разів спостерігав непізнані літаючі об'єкти (НЛО), як і його колеги. Гучну заяву військовий зробив в ефірі ток-шоу "60 хвилин" на популярному американському телеканалі CBS. Про це повідомило видання The Washington Post, передають Патріоти України.

За словами Грейвса, його перший "контакт" з НЛО стався біля узбережжя Атлантичного океану. Військовий був приголомшений, тому що не побачив у таємничого об'єкта ні шлейфу вихлопного газу, ні чогось, що могло нагадувати двигун. "Через роки Грейвс вже з майже нудьгуючим видом розповідає телеаудиторії свою історію про НЛО... Можливо, тому що для нього і деяких його колишніх колег з ВМФ це стало буденним явищем", - пише видання. Лейтенант запевняв, що особисто спостерігав незрозумілі об'єкти практично кожен день протягом декількох років на службі.

У програмі "60 хвилин" взяв участь ще один пілот ВМС США Алекс Дітріх. Він запевняє, що разом з трьома колегами мав "тривожну" зустріч з НЛО над Тихим океаном в 2004 році. Побачений ними об'єкт, який отримав назву "Тік-Так", був записаний камерою і радаром.

"Маленький білий об'єкт... розміром з винищувач. Не мав передбачуваного руху, передбачуваної траєкторії", - розповів військовий.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...