"Це там же "Жигулі" робили, там нічого не відбувається!": У російському Тольятті масштабна пожежа. Горить фабрика, працівники тікають у паніці (відео)

Увечері в суботу, 13 травня, у російському місті Тольятті на фабриці з виробництва дверей Ferroni почалася масштабна пожежа, повідомляють російські ЗМІ.

"Працівники вибігають із цеху у спробі врятуватися. Причини поки що невідомі. Площа пожежі збільшилася з 1000 до 6000 квадратних метрів. Загиблих та постраждалих немає", - пише ТГ-канал Mash.

Він обертається назад: Над Оклахомою пронісся ультрарідкісний торнадо (відео)

субота, 4 травень 2024, 16:44

В Оклахомі у вівторок (30 квітня) сталося щось дивовижне — утворилося два дивні торнадо, один з яких був ультрарідкісний, що обертається назад, інформують Патріоти України. Торнадо, що обертається назад, виникло внаслідок потужної грози, яка утворилася...

Вже з 4 травня: ​В Україні ввели новий знак для авто

субота, 4 травень 2024, 16:15

Починаючи з 4 травня набирає чинності постанова, що на всіх автомобілях, які використовуються у якості транспорту для практичної підготовки та складання іспитів, мають змінити позначку. Про це йдеться у постанові Кабінету Міністрів України №1128 від 27...