"Це територія якоїсь маячні": Експрезидент "Спартака" принизив українських гравців та всю Україну

Колишній власник московського "Спартака" Андрій Червіченко, згадуючи виступи українців Владислава Ващука в 2003 році і Максима Левицького (2001/2002), образливо відгукнувся про нашу країну, повідомляють Патріоти України.

Експрезидент російської команди заявив, що Левицькому варто було б тримати язик за зубами, "особливо щодо всяких гидот". "Відчуття, що територія України якось впливає на людей. Те Левицький виступить, то цей пiв дурник Ващук. Весь час повторюється історія: плюне якиоюсь хренью, ти йому повернеш історією з його життя – затикається на два-три роки. Потім знову щось згадує. Мабуть, там територія якоїсь маячнi", – цитує росіянина Спорт-Експрес.

Червіченко не зміг знайти жодного пояснення провальному виступу Ващука в команді зі столиці РФ. "Ще незрозуміліше, чому повернувся до Києва і непогано відіграв ще сезон. Може, тут дорвався до чогось? Чого в Києві не було? Хоча дивно. У Києві теж друзі були, з якими міг покуражитися. Не гірше, ніж у Москві. Бувають незрозумілі речі", – підсумував Червіченко.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...