"Це тобі за сина!": На Буковині батько вилив на завуча медичного коледжу відро нечистот (відео)

У Чернівецькій області у Новоселицькому медичному коледжі під час вручення дипломів батько одного з випускників вилив на завуча навчального закладу Анну Москалюк відро з нечистотами. За його словами, причиною такої поведінки стало обурення вимаганням з боку педагога. Про це повідомляє "Сьогодні", передають Патріоти України.

Співробітники поліції повідомили виданню, що інцидент стався через те, що у студента нібито вимагали 300 євро хабара. Проти батька студента порушено кримінальну справу за статтею "Хуліганство".

На відео чути крики чоловіка: "Украла, скотина, чотири роки життя його! Це тобі за сина, г*вно ось це, за його диплом! Ти мене почула, скотина? Ось це г*вно тобі за сина! 300 євро тобі дати? Я тобі дам 300 євро".

Жіночий голос повторював: "Я йому нічого не зробила!".

Ексміністр культури Нищук висловився про мобілізацію акторів

субота, 27 квітень 2024, 13:14

Колишній міністр культури та голова Шевченківського комітету Євген Нищук, який у квітні 2024 року став гендиректором театру імені Франка, в інтерв'ю Олексію Суханову розповів, що деякі актори театру можуть отримати бронь від мобілізації, передають Патр...

Прямо дорогою до суду: Підозрюваний у вбивстві син екссудді Аблова "опинився у реанімації"

субота, 27 квітень 2024, 12:59

Сьогодні, 26 квітня, підозрюваний у вбивстві Іван Аблов, син колишнього судді ОАСК Євгена Аблова, не з’явився на судове засідання. Його адвокати стверджують, нібито дорогою до суду він потрапив до реанімації. Водночас медзаклад цю інформацію спростовує...