"Це точно не моя публіка!": Відомого співака прийняли за "рогатого" учасника штурму Капітолію (фото, відео)

Jamiroquai запевняє фанів, що він не є учасником протестів.

Британському співакові Jamiroquai довелося публічно заперечувати, що він брав участь у заворушеннях в Капітолії США, адже користувачі соцмереж помітили його вражаючу схожість з одним із найколоритніших бунтарів - чоловіком в хутряній шапці з рогами, повідомляють Патріоти України.

"Мені подобається головний убір, але я не впевнений, що це моя публіка", - написав у Twitter співак, відомий любов'ю до вигадливих капелюхів. Більш того, на обкладинці його альбому 1996 року Virtual Insanity зображений силует, який підозріло нагадує людину з рогами.

Заворушником у Капітолії виявився 32-річний Джейк Анджелі - колишній актор, прихильник теорії змови QAnon і постійний учасник ультраправих мітингів в Арізоні. Проте Джей Кей вирішив ще раз відхреститися від подій в столиці США. "Деякі з вас можуть подумати, що бачили мене в Вашингтоні минулої ночі, але боюся, що з усіма цими виродками був не я", - заявив 51-річний музикант на відео.

Матір зірки серіалу "Слово пацана" вийшла заміж за воїна ЗСУ

вівторок, 16 квітень 2024, 21:16

Зірка скандального російського серіалу "Слово пацана. Кров на асфальті" Микита Кологривий розповів про те, що його мама живе в Україні і навіть вийшла заміж за воїна ЗСУ, передають Патріоти України. В одному з інтерв'ю він зізнався, що підтримує зв'язо...

"Ставтеся з повагою до людей, які своїм життям прикривають ваші дупи": Парамедикиня Пташка звернулася до Ганни Маляр

вівторок, 16 квітень 2024, 20:15

Українська парамедикиня Катерина Поліщук із позивним Пташка 16 квітня розмістила в Instagram відео, у якому звернулася до заступниці міністра оборони України у 2021–2023 роках Ганни Маляр із закликом приїхати до українських захисників на передову, щоб ...